Kumburgaz Halı Yıkama

Sizde Büyükçekmece’nin Kumburgaz bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kamiloba Halı Yıkama

Sizde Büyükçekmece’nin Kamiloba bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Celaliye Halı Yıkama

Sizde Büyükçekmece’nin Celaliye bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Semizkumlar Halı Yıkama

Sizde Silivri’nin Semizkumlar bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Silivri Kadıköy Halı Yıkama

Sizde Silivri’nin Kadıköy bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Silivri Ortaköy Halı Yıkama

Sizde Silivri’nin Ortaköy bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Silivri Kavaklı Halı Yıkama

Sizde Silivri’nin Kavaklı bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Silivri Gazitepe Halı Yıkama

Sizde silivri’nin Gazitepe bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Silivri Akören Halı Yıkama

Sizde Silivri’nin Akören bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Büyük Kılıçlı Halı Yıkama

Sizde Silivri’nin Büyükkılıçlı bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Küçük Kılıçlı Halı Yıkama

Sizde Silivri’nin Küçükkılıçlı bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Silivri Alipaşa Halı Yıkama

Sizde Silivri’nin Alipaşa bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Silivri Seymen Halı Yıkama

Sizde Silivri’nin Seymen bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Silivri Çeltik Halı Yıkama

Sizde Silivri’nin Çeltik bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çanta Halı Yıkama

Sizde silivri’nin Çanta bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Gümüşyaka Halı Yıkama

Sizde Silivri’nin Gümüşyaka bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Silivri Halı Yıkama

Sizde İstanbul’un Silivri ilçesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Silivri Selimpaşa Halı Yıkama

Sizde Silivri’nin Selimpaşa bölgesinde profesyonel ve güvenilir bir firma arıyorsanız çağrı hattımız 02127275857’den bizimle iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Halımı Neden Dışarıda Yıkatmalıyım ?

Günlük hayatta evlerimiz için vazgeçilmez olan halılarımız kullanıma bağlı olarak zamanla tozları içinde tutarak kirlenip istenmeyen kokular yayabilir ve sağlıksız olabilir.

Halı Yıkama Süreci Nasıl Olur ?

Profesyonel anlamda yıkama hizmeti veren firmamız bizden istediğiniz gün ve saat’ de gelerek belirlemiş olduğunuz konumdan yıkatmak istediğiniz halılarınızı teslim alarak …

Halılarımı Ne Sıklıkla Yıkatmalıyım ?

Senede en az 3 kez yıkanması halılarınızın ömrünü arttırır ve bir sonraki temizlikte daha kolay işlem yapılmasını sağlamaktadır. Halılarınız temiz gibi görünse de yapısı gereği kiri ve tozu içlerinde tutmaktadır.

Halıdan Çay,Kahve Lekesi Nasıl Çıkar ?

Bu tür lekeleri kuruduktan sonra kuvvetli bir halı leke çıkarıcınız yoksa halının kökünden çıkarmak çok zordur. Halınıza bu tür zor çıkacak lekeler döküldüyse bir profesyonelden yardım almak en doğrusudur.

Sararan Halı Nasıl Eski Haline Döner ?

Eğer bu sararmaları çamaşır suyu gibi kimyasal maddelerle yok etmeye çalışırsanız bunun tek sonucu halınızı kullanılamaz bir hale getirmek olur. Halılarınızı eski haline getirmek için tekrar yıkanıp iyice suyu çıkana kadar sıkılması lazımdır.

Islak Halı Kokusu Nasıl Giderilir ?

Islak halının küflenme ve rutubet yapmasının en büyük sebebi ise yıkandıktan sonra düzgün bir şekilde kurumamasıdır. Buda kötü kokuya yol açar. Halının düzgün kuruması için sıkma makinasına ihtiyaç vardır.

TIKLA ARA
WhatsApp